Clementoni Science & Play Лабараторија за Светки Glitter Lab

  • Забавен сет со кој ќе ја откриете светлата и светкава страна на науката и со кој ќе изработите прекрасни декорации со личен печат.
  • Потполно безбедно креирање на прекрасни светкави креации со помош на едноставни хемиски реакции, како начин за развој и унапредување на чувството за естетика.
  • Девојчињата од секогаш сакале сјај и светки. Овој сет ќе им овозможи да создадат лични креации и да ги откријат научните принципи на нивното креирање.
  • Сите елементи и субстанци содржани во овој сет се потполно безбедни и тестирани со цел да се избегнат било какви последици по здравјето.
  • Малиот секач служи да се исечат персонализирани светки кои настанале како резултат на спроведените експрименти.
  • Сетот соржи  – делови за лампа со светки,  сјај во боја, безбојно масло, течна боја, шумливи таблети, прав за слајм, спатула, мерица, епрувети со капаче, пластелин, модли, ракавици, држач за епрувети, илустрирано упатство.
  • Придонесува за унапредување на координацијата на рацете, креативноста и имагинацијата.
  • Произведено во Италија.
  • Димензии на кутијата – 35 х 26 х 7цм.

8+год

1,490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.