CLEMENTONI Talking Baby Chair Интерактивно Музичко Столче

  • Прекрасно интерактивно столче на кое може да се седи и кое денот го претвора во забава низ песна, музика, едукација и светлосни ефекти.
  • Детето може да одмара да пее и да си игра додека ги учи првите букви, зборови и бои (англиски).
  • Столчето има како додаток неколку музички инструменти: марака (тропалка или шејкер), стапчиња за тапан, музичка тастатура како и мала конзола на тач  со осветлени команди за активирање на различни звуци и песни.
  • Столчето има сензор кој препознава кога детето ќе седне и веднаш се активира и нуди забава на детето низ песна и танц.
  • На рачките на столчето се сместени игри во вид на механички активности кои се во функција на развој на моториката и координацијата.
  • Функцијата “Dance” нуди интерактивни песни за играње на играта музичко столче, децата танцуваат околку столчето додека не престане музиката и потоа најбрзиот седнува.
  • Функцијата “Play” му помага детето да свири на малата тастатура на рачката на столчето давајќи му инструкции преку боите на дирките.
  • Функцијата “Sing” го кани детето заедно со столчето да пеат едноставни песнички. Во “Relax” модот има смирувачки и приспивни мелодии.
  • Димензии 50х40х19цм.

4,590 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.