CLEMENTONI ИНТЕРАКТИВЕН ВОЗ НА ФАРМАCLEMENTONI Il trenino in fattoria

Возраст 12+

Возот  се движи низ забавната патека низ типичен амбиент на фарма.  Кога ќе го допреш оџакот, возот почнува да се движи со своите пријатели: куче, крава, зајак и патка. Кога возот заминува, фармата оживува, рампите  се креваат, мелницата започнува да се врти, а петелот и патката ги испуштаат нивните карактеристични звуци. За вистинска забавна игра, кога се затвара жолтата порта, патка  започнува  да „плива“ во езерцето и тоа е невидена радост за децата. Стимулира рачни вештини, координација на рака  око и имагинација.

2,790 ден

Опис

Димензии 9,50см x 58,00см x 38,50 cm
DIMENSIONS 9,50 x 58,00 x 38,50 cm

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.