COLOSSUS Циклонска правосмукалка

  • ​Мулти-циклонски пластичен филтер.
  • Двоен ХЕПА филтер за додатна филтрација.
  • Високо ефикасен мотор.
  • Сила 1200W.
  • Сила на усисување:185W.
  • Капацитет на пластичниот сад за вода до 1,5Л.
  • Пластични цевки.
  • Папуча за усисување.
  • Плус додаток за усисување ќошеви.

5,000 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.