ФОРВИТА ОСТЕО

ЗА ЗДРАВИ КОСКИ И ПРЕВЕНЦИЈА НА ОСТЕОПОРОЗА

30 филм обложени таблети

Калциумот е минерал кој е влегува во состав на коските и забите. Основен предуслов за здрави коски е задоволително ниво на калциумот во организмот. (прв пасус)

Калциумот во комбинација со витамин Д3 помага во одржување на структурата и густината на коските која нормално се намалува со возраста, посебно кај жените во периодот на менопауза.


ДОЗИРАЊЕ

1 филм-обложена таблета 1 на ден, после јадење.

173 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.