Hogwarts Castle The Great Hall 3D Сложувалка

  • 3D сложувалка со 540 парчиња
  • Големина на сложувалката: 44 см. висина
  • Возраст: 10+

ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.

ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.

СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатниа форма и ниедно од нив не се повторува.

4,990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.