#INDOOR GARDEN CACTUS MIX

Декоративна градина за во ентериер од колекцијата
Concrete Gardens – Creativity на Indoor Garden.
Композицијата е аранжирана во уникатен, рачно
изработен, лесен бетонски сад.

латинско име на растението: Cactus mix
Симболика:
Симбол на заштита, издржливост, решителност и топлина.
Одржување:
– сончева позиција
– пресадување напролет
– 1 неделно, по малку (се полева супстратот по рабовите на
садот)

*препорака: често температурата и влажноста во воздухот
се различни во зависност од просторот, затоа повремено
(идеално – секој втор ден) проверувајте ја влажноста со
допир на површината на супсратот (земјата). Доколку е
сува земјата – полејте.

2,120 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.