INDOOR GARDEN CHAMAEDOREA

Мини декоративна градина за во ентериер од колекцијата Concrete
Gardens – Simplicity на Indoor Garden.
Композицијата е аранжирана во уникатен, рачно изработен, лесен
бетонски сад.
Латинско име на растението: Chamaedorea elegans

Симболика:
Симбол на елеганција, генерира струење на “чи” енергијата.

Одржување:
– индиректна сончева светлина или вештачко осветлување
– пресадување напролет, секои 2-3 години со црница и кисела
градинарска почва
– 1-2 неделно (штом ќе се исуши површинскиот слој од супстратот)

*препорака: често температурата и влажноста во воздухот се различни во
зависност од просторот, затоа повремено (идеално – секој втор ден)
проверувајте ја влажноста со допир на површината на супсратот
(земјата). Доколку е сува земјата – полејте

 

Достава само за Скопје

1,050 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.