Инстантизирани БЦАА амино киселини во размер 2:1:1 

Инстантизирани БЦАА амино киселини во размер 2:1:1 без вкус во пакување од 250 гр

5000 мг БЦАА аминокиселини на сервирање / Одлична растворливост, Лесна за мешање / Ултра инстантизирана / Без бои, презервативи и засладувачи / Клинички тестирана / Направена во ЕУ / Без ГМО / Без Глутен / 50 сервирања / Погодно за вегетеријанци / Пред,  За време или После тренинг или активност

250 гр

1,490 ден

Опис

Декларација

Polleo Sport Me F1rst Instantized  BCAA 2:1:1 250 gr Unflavoured – Ми Фирст Инстантизирани БЦАА амино киселини во размер 2:1:1 без вкус во пакување од 250 гр

5000 мг БЦАА аминокиселини на сервирање / Одлична растворливост, Лесна за мешање / Ултра инстантизирана / Без бои, презервативи и засладувачи / Клинички тестирана / Направена во ЕУ / Без ГМО / Без Глутен / 50 сервирања / Погодно за вегетеријанци / Пред,  За време или После тренинг или активност / Фирст Стандард за квалитет  Инстантизирана БЦАА во 2:1:1 размер Инстантизирани аминокиселини со разгранет ланец / Ако ги цените и верувате во вашите тренинзи и акивност, тогаш со гордост ви ги претставуваме нашите Инстантизирани БЦАА аминокиселини во разме 2:1:1 кои ќе ги комплиментираат вашите тренинг активности и вежби / Препорачаната дневна доза е 5 гр за достигнување на најдобрите резултати / Бидејки БЦАА аминокиселините неможат да бидат синтетизирани во човечкото тело тие мора да се внесат преку исхраната. Според некои истражувања , внесот на БЦАА аминокиселини, пред, за време на и по завршувате на вежбите или активностите придонесува до стимулација на синтезата на мускулен протеин, спречување на распад на мускулен протеин, намалување на штетата на мускулите предизвикана од вежби  и намалување на чувството на умор. / БЦАА е додаток во исхраната.Квалитет на кој можете да се потпрете

Просечни хранливи вредноси на5 гр (% РИ*)100 гр
Едно сервирање (5 гр)

Сервирања во едно пакување 50

Енергија85 kJ / 20 kcal1700 kJ / 400 kcal
иБЦАА5 гр100 гр
-од кои Л-Леуцин2.5 гр50 гр
-од кои Л-Изолеуцин1.25 гр25 гр
-од кои Л-Валин1.25 гр25 гр

 *Референтен внес за просечна возрасна личност (8400 kJ / 2000 kcal)

Состојки: иБЦАА [Л-Леуцин, Л-Изолеуцин, Л-Валин; емулгатор (соја лецитин)]

Инстантизирани БЦАА аминокиселини во прав

Информации за алергени: Произведено во објект кој ги обработува производи кои содржат млеко, овес, пченица, јајца, целер, сулфити, риби,ракови и ореви.

Начин на употреба: Во 200 мл вода додадете 1 дозерка (5 гр), добро протресете и конзумирајте пред или непосредно по завршување на активноста.

Начин на чување: Да се чува на ладно и суво место, далеку од директна сончева светлина на температура под 25 степени.

ПредупредувањеДа не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците на исхрана не треба да се користат како замена за разновидна исхрана. Производот треба да се чува надвор од дофат на деца

 Најдобро пред крајот / Сериски и ЛОТ број : Види на оригиналното пакување

Производител: Произведено во ЕУ за Polleo Adria Д.О.О, Samoborska cesta 134, 1090 Загреб, Хрватска.

Земја на потекло: ЕУ

Декларација

Polleo Sport Me F1rst Instantized  BCAA 2:1:1 250 gr Unflavoured – Ми Фирст Инстантизирани БЦАА амино киселини во размер 2:1:1 без вкус во пакување од 250 гр

5000 мг БЦАА аминокиселини на сервирање / Одлична растворливост, Лесна за мешање / Ултра инстантизирана / Без бои, презервативи и засладувачи / Клинички тестирана / Направена во ЕУ / Без ГМО / Без Глутен / 50 сервирања / Погодно за вегетеријанци / Пред,  За време или После тренинг или активност / Фирст Стандард за квалитет  Инстантизирана БЦАА во 2:1:1 размер Инстантизирани аминокиселини со разгранет ланец / Ако ги цените и верувате во вашите тренинзи и акивност, тогаш со гордост ви ги претставуваме нашите Инстантизирани БЦАА аминокиселини во разме 2:1:1 кои ќе ги комплиментираат вашите тренинг активности и вежби / Препорачаната дневна доза е 5 гр за достигнување на најдобрите резултати / Бидејки БЦАА аминокиселините неможат да бидат синтетизирани во човечкото тело тие мора да се внесат преку исхраната. Според некои истражувања , внесот на БЦАА аминокиселини, пред, за време на и по завршувате на вежбите или активностите придонесува до стимулација на синтезата на мускулен протеин, спречување на распад на мускулен протеин, намалување на штетата на мускулите предизвикана од вежби  и намалување на чувството на умор. / БЦАА е додаток во исхраната.Квалитет на кој можете да се потпрете

Просечни хранливи вредноси на5 гр (% РИ*)100 гр
Едно сервирање (5 гр)

Сервирања во едно пакување 50

Енергија85 kJ / 20 kcal1700 kJ / 400 kcal
иБЦАА5 гр100 гр
-од кои Л-Леуцин2.5 гр50 гр
-од кои Л-Изолеуцин1.25 гр25 гр
-од кои Л-Валин1.25 гр25 гр

 *Референтен внес за просечна возрасна личност (8400 kJ / 2000 kcal)

Состојки: иБЦАА [Л-Леуцин, Л-Изолеуцин, Л-Валин; емулгатор (соја лецитин)]

Инстантизирани БЦАА аминокиселини во прав

Информации за алергени: Произведено во објект кој ги обработува производи кои содржат млеко, овес, пченица, јајца, целер, сулфити, риби,ракови и ореви.

Начин на употреба: Во 200 мл вода додадете 1 дозерка (5 гр), добро протресете и конзумирајте пред или непосредно по завршување на активноста.

Начин на чување: Да се чува на ладно и суво место, далеку од директна сончева светлина на температура под 25 степени.

ПредупредувањеДа не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците на исхрана не треба да се користат како замена за разновидна исхрана. Производот треба да се чува надвор од дофат на деца

 Најдобро пред крајот / Сериски и ЛОТ број : Види на оригиналното пакување

Производител: Произведено во ЕУ за Polleo Adria Д.О.О, Samoborska cesta 134, 1090 Загреб, Хрватска.

Земја на потекло: ЕУ

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.