AURA ANGLED CONTOUR BRUSH Кососечена повеќенаменска четка

It is ideal for contouring and accentuating facial features. Works like a charm with blushers.

303 ден

Опис

Идеална четка за нагласување на контурите на лицето. Најпогодна е за нанесување на руменило.

Природните, густо групирани влакна формираат многу прецизна и нежна површина која овозможува лесно и фино нанесување на руменило, бронзери и останати производи во прав.The natural, densely packed bristles create a very precise and subtle surface that enables easy and delicate application of blushers, bronzers and other powders.

Application tips:

It is ideal for contouring and accentuating facial features. Works like a charm with blushers.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.