Кралот што имаше од сѐ по многу

  • Автор: Марија Папајани
  • Возраст: 3+ 
  • Година на издавање: 2023
  • Број на страни: 37
  • Јазик: Македонски

600 ден

Опис

Си беше еднаш еден крал,

кој имаше од сè по многу.

Живееше среќен – и тој и сите во кралството –

сè додека не сони дека изгубил сè.

Тогаш во него се всади страв.

И веќе ништо не беше како порано.

Кралот со никого не зборуваше за кошмарите.

Не знаеше будалата дека и болките и радостите се споделуваат со другите.

И дека така болките се намалуваат, а радостите растат

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.