MEDELA PERSONAL FIT BREASTHIELD Инки за гради

S (21мм), M (24мм) и L (27мм),XXL овозможуваат да ја одберете точната големина која е соодветна на вашите потреби.

2 инки во пакувањеA correctly sized breast shield is essential for effective pumping. This is why Medela offers five sizes of PersonalFit breast shields to meet your personal needs.

690 ден

Исчисти

Опис

S(21мм),M(24мм) и L(27мм) XXL овозможуваат да ја одберете точната големина која е соодветна на вашите потреби. Поставете ја брадавицата во центарот на инката и нежно притиснете.

Вклучете ја пумпата и ако е вистинската големина, ќе забележете дека брадавицата е во центарот на тунелот и се движи слободно.

Доколку брадавицата се трие странично, тогаш таа е мала и пробајте со поголема инка. Доколку освен брадавицата во тунелот на инката се вовлекува и дел од ареолата, тогаш таа е голема и пробајте со помала.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го упатството за употреба.Состав:пластика.

НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

A correctly sized breast shield is essential for effective pumping. This is why Medela offers five sizes of PersonalFit breast shields to meet your personal needs.

The right fit for you

Every woman is unique – one breast shield size does not fit all. For this reason, Medela offers five PersonalFit breast shields with different tunnel sizes to match your personal needs. Help to optimise your milk flow by choosing a correctly-fitting breast shield.

For effective pumping, combine PersonalFit breast shields with Medela breast pumps: Freestyle, Swing maxi, Swing, Harmony and Mini Electric.

Benefits of PersonalFit breast shields

Medela offers five different sizes of PersonalFit breast shields.

Package contains two breast shields.

The breast shields are made from BPA-free materials.

– Different sizes allow you to find your right fit for effective pumping.

– The right fit helps to optimise milk flow.

– For double pumping or a spare breast shield.

– BPA-free – safe for you and your baby.

Дополнителни информации

Величина

, , , ,

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.