MEDELA SWING MAXI FLEX Електрична пумпа за измолзување млеко

Swing maxi flex –2-фазна Двојна електрична пумпа за измолзување.

Повеќе млеко за помалку време

За мајки на кои им е потребно тоа дополнително шише на млеко за пократко време. Оваа преносна двојна електрична пумпа за гради е идеална за одржување на лактација и потикнува создавање на млеко, помош за надминување на проблемите што влијаат на доењето или едноставно сакате повеќе време со вашето бебе и помалку време за измолзување.Swing flex eletric breast pump with new Flex PersonalFit breastshield – a completely new and customized extraction experience!

12,500 ден

Опис

Swing maxi flex –2-фазна Двојна електрична пумпа за измолзување | Повеќе млеко за помалку време

За мајки на кои им е потребно тоа дополнително шише на млеко за пократко време. Оваа преносна двојна електрична пумпа за гради е идеална за одржување на лактација и потикнува создавање на млеко, помош за надминување на проблемите што влијаат на доењето или едноставно сакате повеќе време со вашето бебе и помалку време за измолзување.

-Hовата PersonalFit Flex инка: мајките ќе имаат сосема ново искуство на измолзување кое може да се прилагоди на индивуални потреби. Повеќе млеко и удобност, тестирано од мајките

-Двојно измозување –  повеќе и поквалитетно млеко отколку тоа што се добива за молзење од секоја града

– ДВОФАЗОВНА ТЕХНОЛОГИЈА: чувство на природно измолзување како да цица бебето;

 

Swing flex eletric breast pump with new Flex PersonalFit breastshield – a completely new and customized extraction experience!

2-Phase Expression technology of Medela simulates baby’s suction, for a more natural extraction experience.

For an extraction in half the time!

Includes:

  • 1 motor unit Swing
  • 1 power adapter
  • 1 bottle of 150 ml with cover
  • 1 bottle holder
  • 1 Flex PersonalFit connector
  • 1 breastshield PersonalFit Flex 21 mm
  • 1 breastshield PersonalFit Flex 24 mm
  • 1 instruction for use Flex/Swing Swing Maxi Flex

Medela

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.