MEDELA SWING FLEX Пумпа за измолзување млеко MEDELA Swing Flex Phase breast pump

За мајки кои сакаат да се измолзат брзо и ефикасно. Насекаде и во секое време. Идеално за мајки кои дојат и сакаат да го споделат хранењето со нивниот партнер, треба да одат на состанок, или едноставно им треба одмор. Благодарение на двофазната технологија, чувство на природно измолзување како да цица бебето.

For quick, efficient expression whenever you need it.

Ideal for breastfeeding mums who want to share feeding with a partner, get out for an appointment, or simply take a break.

9,980 ден

Опис

Swing flex – електрична пумпа за измолзување

За мајки кои сакаат да се измолзат брзо и ефикасно. Насекаде и во секое време. Идеално за мајки кои дојат и сакаат да го споделат хранењето со нивниот партнер, треба да одат на состанок, или едноставно им треба одмор. Благодарение на двофазната технологија, чувство на природно измолзување како да цица бебето.
Со новата PersonalFit Flex инка мајките ќе имаат сосема ново искуство на измолзување кое може да се прилагоди на индивуални потреби. Повеќе млеко и удобност, тестирано од мајките.
Нов дизај благодарение на тимот на научници и мајки кои дојат, оваа инка може да се адаптира на формата на градата за повеќе удобност и ефикасност и да го засили протокот на млеко со што ќе спречи притискање на млечните канали. Овална форма која може да се ротира за 360с, со мек, мазен и флексибилен раб. Резултат? Многу удобно и ефикасно измолзување, обликувано според вашата форма.
Пумпите на Медела се дизајнирани да го направат доењето полесно, и да можете да го доите бебето што подолго со вашето мајчино млеко.
Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба. Состав: пластика. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Двофазно измолзување кое го имитира природниот процес на доење и врши стимулација за создавање и одржување на мајчино млеко. Уникатна технологија развиена врз база на клинички истражувања спроведени во соработка со Универзитетот на Западна Австралија, Перт, Австралија со ефикасност потврдена од многу болници и мајки во светот.

For quick, efficient expression whenever you need it. Ideal for breastfeeding mums who want to share feeding with a partner, get out for an appointment, or simply take a break.

 • New PersonalFit Flex™ breast shield – a whole new pumping experience, personalised to you
 • Medela 2-Phase Expression® technology mimics babies’ sucking for a more natural pumping experience
 • Compact, portable and easy to use
 • 1 x Swing motor unit
  1 x mains adapter
  1 x 150 ml bottle with lid
  1 x bottle stand
  1 x PersonalFit Flex™ connector
 • 1 x PersonalFit Flex™ breast shield size 21 mm
  1 x PersonalFit Flex™ breast shield size 24 mm
  1 x IfU Swing Flex / Swing Maxi Flex™
  1 x Quick Card

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.