НА ПОПУСТ 31%

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station

Дизајнот за собирање прашина со две ленти и моќниот проток на воздух од 16.500 Pa овозможуваат веднаш да се испразни корпата за ѓубре на роботската правосмукалка. Механизмот за самопразнење го спречува затнувањето со поголема ефикасност и го одржува роботот со правосмукалка да работи непречено и ефикасно во секое време.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Auto Empty Station16.500 Pa

Брзо собирање прашина

Вшмукување и дување цикличен дизајн 

Следење во реално време на воздушниот притисок на воздушниот канал

Торба за прашина e со голем капацитет од 4 литри. Фрлете ja кога е полно, заштедува време и проблеми . Торбата за прашина со голем капацитет има 10 пати поголем капацитет од стандардните роботски вакумски корпи за ѓубре, освен што е многу прифатлива за користење и e пренослива.

10,999 ден

Опис

Aвтоматско го празни контејнерот за прашина за 10 секунди
Контејнерот за прашина кој автоматски се празни е компатабилен само за Mop 2 Ultra

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.