НА ПОПУСТ
ЗАШТЕДИ 20%

Mi Smart Sensor Set смарт сензор сет за дома

Интелигентниот комплет од сензори Xiaomi е лесен за поставување во вашиот дом и може да ги поврзува и контролира другите паметни уреди во системот на Xiaomi со помош на апликацијата Mi Home. Тој е идеален за вклучување / исклучување на ноќното светло за време на детекција на движење, сигнали за предупредување, но исто така и како ѕвонче и будилник. Mi smart sensor комплетот за вашиот дом се состои од контролен панел на Mi и работи со два Ми сензори за движење, два сензори за прозори и ми безжичен прекинувач.

Mi smart sensor – комплетот за вашиот дом се состои од:
Kонтролен Мi панел
Два Ми сензори за движење,
Два сензори за прозори
и ми безжичен прекинувач.

5,590 ден

Опис

Упатство за користење

https://www.mi-store.mk/wp-content/uploads/2019/03/User-Guide-Mi-Smart-Sensor-Set-27148202708600158833.pdf

 

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.