MICROMACRO: CRIME CITY – FULL HOUSE

  • Број на играчи:1-4
  • Времетраење:15-45 мин
  • Вoзраст:10+
  • Издавач: Pegasus

2,090 ден

Опис

Злосторства се случија низ целиот град и сакате да откриете што точно се случило, па затоа ќе треба внимателно да ја погледнете џиновската градска мапа (75 x 110 см) за да ги најдете сите скриени информации и да ги следите трагите на тие кои го имаа за своите непријатели.

MicroMacro: Crime City – Full House вклучува 16 случаи што треба да ги решите. Секој случај вклучува голем број картички кои бараат од вас да најдете нешто на мапата или да откриете каде отишол некој или на друг начин да откриете информации релевантни за случајот. Картата на градот служи како мапа на времето, како и на просторот, така што обично ќе најдете луѓе на повеќе локации низ улиците и зградите, и треба да споите што се случило, без разлика дали ќе поминете низ кутијата картичка по картичка или со читајќи ја само почетната картичка во случајот и обидувајќи се да сфатите сè што се случило за себе. Дали ќе можете да одговорите на сите прашања за случајот без да успеете?

За разлика од оригиналниот MicroMacro: Crime City, Фул Хаус го означува секој случај со симболи за родителите да можат да одлучат кои случаи ќе бидат ослободени од истражување на најмладите истражители.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.