MONGE ALL BREEDS PUPPY & JUNIOR ЈАГНЕ/ОРИЗ 2,5 кг

Комплетна храна за кутренца во раст на возраст од 2 до 12 месеци, од сите раси.

Специјално развиена за благосостојба на вашето кученце, направена во Италија, со користење на врвни квалитетни хранливи материи.

Првата состојка е јагнешко, а формулацијата се карактеризира со сварливост и вкусност поради вклучување на свежо месо.

Рецептот е подобрен и со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Понатаму, формулацијата содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на развојот на кученцето и избалансиран однос калциум / фосфор за правилен раст на коските и зглобовите на кученцето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

1,110 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.