Monopoly The Mega Edition Друштвена игра

  • Број на играчи:2-8
  • Времетраење:90 мин.
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач:Winning Moves

2,790 ден

Опис

МЕГА ИЗДАНИЕ: Играта за тргување со имотот за брзо работење.
ПОГОЛЕМА ТАБЛА ЗА ИГРА: 50% поголема од повеќето табли. Нови депоа и облакодери. Нови банкноти од 1000 долари.
ПОБРЗО: Специјална брзина и автобуските билети брзо ве испраќаат до местото каде што е акцијата! Зградите се појавуваат порано… а исто така и големите кирии!
СОДРЖИНА: табла со четири преклопувања, 32 куќи, 12 хотели, 8 облакодери, 4 складишта, 10 жетони, 37 имотни листови, 16 картички за среќа и заедница, 16 автобуски билети, 2 коцки, 1 матрица за брзина, пари, послужавник и упатства.
КРЕИРАЈ: „Мега возбудливо“ искуство!

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.