NOVEXPERT PRO-COLLAGEN КРЕМА ЗА ОКОЛУ ОЧИ ЗА ЗРЕЛА КОЖА

Колку пати ќе трепнете додека ја читате оваа страна? Околу 20 пати, што е еднакво на 10.000 трепкања секој ден!
10.000 добри причини да ја одберете вистинската нега за околуочна регија.

 • КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Нанесете ја Expert Anti-Aging околуочната крема на долниот капак од внатрешното ќоше на окото до надворешниот крај кон брчките. Многу мала количина од производот е доволна.
  Фреквенција на употреба. 1 до 2 пати на ден (наутро и/или навечер).

2,270 ден

Опис

ПРИКАЗНАТА ЗА EXPERT ANTI-AGING ОКОЛУОЧНА КРЕМА
На која возраст се појавуваат првите брчки? Во просек на 25 годишна возраст и воглавно во околуочната регија! Оваа регија е засегната прва поради нејзината кревкост: епидермис кој е 4 пати потенок од оној на остантиот дел од лицето. Па, според тоа, околуочниот предел бара насочен и експертски пристап. Пристапот на лабораториите на Novexpert е достапен во форма на вистинска графа.

–    Штити: хипоалергена формула која е обележана како allergen-free.
–    Регенерира: амино-киселини кои го обновуваат квантитетот на матични клетки, клучен елемент во регенерацијата на ткивата.
–    Корегира: екстракт од алги собран во Франција кој спречува и намалува видливи знаци на темни кругови. Едноставен гест за повеќе дејства. Видливи перформанси: измазнет кожен релјеф, намалени брчки и посјајна околуочна регија.

 • РЕЗУЛТАТИ:
  НАМАЛЕНИ ЛИНИИ И БРАЗДИ
  96% од волонтерите ги забележале линиите и браздите намалени, непосредно по првата употреба.
  ПОСЈАЈНА ОКОЛУОЧНА РЕГИЈА
  94% од волонтерите си ја забележале околуочната регија посјајна по 28 дена употреба.
  Тест на потрошувачи – 54 потрошувачи. % на задоволство по првата употреба, наутро и/или навечер.
  Тест на потрошувачи – 54 потрошувачи. % на задоволство по 28 дена употреба, наутро и/или навечер.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.