CYBER MONDAY 2%

NUK Nature Sense Electric Breast Pump Електрична пумпа за млеко

Електрична пумпа за градите со батерија што се полни, мека силиконска перница и ергономски штит за дојка – за лесно пумпање на мајчиното млеко 16 индивидуални програми за вшмукување ритам и моќ на вшмукување, како и мемориска функција за омилена програма и ЛЦД паметен дисплеј

Работи со батерија, мрежен адаптер или надворешна моќност, моќна единица за пумпа од максимум 247 mmHg

Вклучено Контејнер за млеко за градите NUK Nature Sense, прстен за завртки, заштитно капаче и практична лента за носење

Може да се комбинираат со сите NUK Nature Sense шишиња и чаевиThe NUK Nature Sense Electric Breast Pump can be combined with the NUK Nature Sense Breast Milk Container (included in the package) and with the NUK Nature Sense bottles and teats. The special feature of this bottle is the tiny teat openings that are based on the milk duct of the mother’s breast enabling babies to enjoy a completely familiar drinking sensation and, above all, a more natural drinking flow when using the bottle.

  • Electric breast pump with rechargeable battery, soft silicone cushion and ergonomic breast shield – for easy pumping of breast milk
  • 16 individual programmes for suction rhythm and suction power, as well as memory function for favourite programme and LCD smart display
  • Operation with battery, network adapter or external power bank, powerful pump unit of max. 330 mbar
  • Incl. NUK Nature Sense Breast Milk Container, teat, screw ring, sealing disc, protective cap and practical carrying strap
  • Can be combined with all NUK Nature Sense bottles and teats

10,990 ден

Опис

Мајчиното млеко е најдобрата храна што може да ја добие вашето бебе во првите шест месеци. Доколку природното доење е привремено или трајно невозможно, но сепак сакате да му обезбедите на вашето бебе вредно мајчино млеко, електричната пумпа за градите NUK Nature Sense може да се користи како помагање за доење и да ви овозможи пријатна поддршка во секојдневниот живот со вашето бебе.

Флексибилно и ефикасно пумпање – електрична пумпа за градите NUK Nature Sense

За да се задоволат индивидуалните потреби на новите мајки, пумпањето на мајчиното млеко треба да биде што е можно пофлексибилно и ефикасно. Новата пумпа за градите NUK Nature Sense, го олеснува оптималниот проток на млеко и ја зема предвид индивидуалноста на секоја мајка. Ова е обезбедено пред сè со 16 различни поставки, кои служат за регулирање на ритамот на пумпање и моќта на вшмукување. На оваа пумпа 4 видови на ритам на вшмукување и 4 јачини на вшмукување се слободно избирливи, кои можат да се комбинираат едни со други. Со практичната функција на меморијата, тогаш можете да ја зачувате вашата омилена програма и повторно да ја повратете веднаш кога ќе биде потребно. Мекото силиконско перниче и ергономскиот штит за дојка исто така помага да се вклопат во вашите гради удобно и индивидуално, а моќната единица за пумпа од максимум 247 mmHg обезбедува уште поголема удобност и ефикасност при пумпање.

NUK Electric Sense пумпа за градите: за уште поголема контрола и индивидуалност

Електричната пумпа за градите NUK Nature Sense е опремена со иновативен LCD паметен дисплеј со кој можете да го проверите процесот на пумпање, времето на пумпање и тековната состојба на батеријата директно на екранот. Екранот автоматски се прилагодува на дадените услови на осветлување за да може лесно да се користи и во текот на денот и во текот на ноќта. LCD екранот е исто така многу едноставен за контрола благодарение на копчињата со мек допир. Електричната пумпа за градите е исто така идеална кога сте надвор .Интегрираната LI батерија се полни и е доволна за 3 сесии, секоја трае 30 минути кога е целосно наполнета. Ако батеријата е празна, електричната пумпа за градите може да се користи и со испорачаниот адаптер за напојување или со надворешна батерија. Покрај тоа, практичната лента за носење обезбедува уште поголема мобилност, бидејќи пумпата може да се носи лесно.

Може да се комбинираат со шишиња и чајчиња NUK Nature SenseNUK Nature Sense Electric Breast Pump with battery and LCD display, incl. NUK Nature Sense Breast Milk Container 150 ml, 1 piece

 

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.