NUK Vario Express Електричен Стерилизатор

Vario Express стерилизаторот стерилизира без хемикалии само со помош на водена пареа и одстранува 99,9% од сите бактерии. Со внатрешна одстранива корпа со поделоци за 6 шишенца и беби прибор. Уредот може да се користи за стерилизација на шишенца, цуцли, цуцли лажливки но и за глодалки за заби. По вклучувањето стерилизаторот се загрева и ја пртвора водата во врела пареа со која всушност се врши стерилизацијата на приборот и уништувањето на бактериите. Доколку не го отворите капакот на стерилизаторот по стерилизирањето, приборот во него ќе остане стерилен цели 24 часа.

  • Стерилизира 6 шишенца и прибор за само 6 минути (ова не го вклучува времето на загревање)
  • Внатрешна корпа со сталци за шишенца (мали или големи)
  • Елегантен и ергономски дизајн – user friendly
  • Без хемикалии, стерилизација само со водена пареа
  • Светлосна индикација за циклус на работа и автоматско само-исклучување

5,790 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.