Patchwork MK/SRB Друштвена игра

 • Правила на македонски јазик
 • Број на играчи: 2
 • Времетраење:  15–30 мин
 • Вoзраст: 8+
 • Издавач: Mayfair Games

1,590 ден

Опис

 • Толку многу парчиња од ткаенина и кожа расфрлани наоколу – време е да направите прекрасна прекривка од нив. Но, тоа бара значителен напор и време, како и доволен број на копчиња. Играчот кој ќе ги одбере и искомбинира најдобрите парчиња во една закрпена прекривка, е победник!
 • Избери крпенка. Крпенките чинат време и копчиња, но исто така носат и приход.
 • Постави ја крпенката на својата прекривка.
 • Играчот кој што најдобро ќе го искористи даденото време и има најмногу копчиња на крајот, е победник.
 • Едноставни правила!
 • Кратки партии!
 • Предизвик за секого!

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.