PHILIPS Пегла

Пегла на пареа

4,700 ден

Опис

Моќност 2400 W

Постојана пареа 45 G / MIN

Дополнителна количина на пареа 180 г

Отстранување и чистење на QUICK CALC RELEASE

Едноставна употреба

STEAMGLIDE Плоча за пеглање

Подлога отпорна на гребење

Должина на струјниот кабел 2 м

Избор на нивото на пареа на рачката

Погодна за употреба на вода од чешма

Функција против капење

Брзо отстранување на наборите

Време на загревање 2 мин

Систем за отстранување на каменец

Димензии на производот  12,88 Х 15,33 Х 31,95 см

Тежина 1.552 кг

Еколошка ефикасност

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.