PHILIPS Пегла

Пегла на пареа

6,099 ден

Опис

Моќ 2500 W
Постојана пареа 50 G / MIN
Удар на пареа 220 г
Подготвеност за користење за  2 минути
Контроли на режимите за пареа на рачката
Безбедена за сите ткаенинии
Едноставна употреба
Технологија на плочата
STEAMGLIDE PLUS
Должина на стујниот кабел 2 м
Отпорност на гребење
Можност за користење на вода од чешма
Напон 240 V
Систем за заштита од каменец
Брзо отстранување на бигорот
Димензии на производот 12,88 Х 15,33 Х 31,95 см
Тежина 1.552 кг

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.