WOW Police Chase Charlie Полицаецот Чарли

Копчето WOW на Чарли го отвора неговиот покрив и неговиот полицаец Плеј пријател се вклопува убаво внатре; Има дури и место за неговото доверливо полициско куче кое му е Пријател  и седи на покривот од неговата кола. Кога ќе дојде повикот, моторизираниот мотор на Чарли „Push & Go“ го носи  директно на следната сцена на злосторството во WOW Town.

1,233 ден

Опис

Карактеристики

  • Притиснете го магичното копче за да го отворите покривот на полицискиот автомобил и да го ставите  полицаецот внатре
  •  Полициското  куче има одличен поглед додека седи на своето место на покривот на полицискиот автомобил 

 

Придобивки

  • Погоден за деца на возраст од 1-5 години
  • Охрабрува развој на моторни вештини
  • Инспирира имагинативна и креативна игра преку улоги
  • ПВЦ бесплатно, без токсична боја, без БПА, без мали делови
  • Лесни за чистење и безбедни фигури за миење во машина за садови
  • Сите WOW играчки се без батерија и се со забавни интерактивни карактеристики

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.