.Sia – Luxury of the day candles Свеќи за секојдневна употреба со памучен фитил Лаванда

Свеќите кои ги изработувам се согласно со сите прописи за 100%
природни производи. Терминот ”100% природен производ” се користи во
неговата професионална признаена смисла, што изразува дека составот е
отворен за вклучување на состојки кои не влијаат негативно на неговите
суштински својства како што е дефинирано – Симона Ѓоргиевска

”100% природни свеќи” во основа се состојат од најмногу 4 компоненти:
восок од соја,
еден мирис,
еден инхибитор за оксидација,
и фитил од памук или дрво.

30h burn time

490 ден

Исчисти

Опис

За восокот од кои се изработени Свеќите Sia:
За изработка на свеќите употребуваме Natura Soy Wax. Восокот од соја е добиен
директно од соини гравчиња преку процес на екстракција. Процесот на
екстракција е основен лабораториски процес за добивање производи од приpодно
потекло. Продуктите добиени со екстракција се со висок степен на чистота и не
содржат хемиски додатоци, бидејќи како растворувач во процесот на екстракција
се употребува вода.

Дополнителни информации

Мирис

Vanilla, Coconut, Lost Cherry, Wild Berries, Mango, Chocolate, Espresso Martini

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.