SO CLOVER ! Друштвена игра

  • Број на играчи: 3-6
  • Времетраење:  30 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Repos

1,790 ден

Опис

Значи Детелина!

Е кооперативна игра за асоцијација на зборови. Играјте како тим за да добиете највисок резултат. Добијте клучни зборови и тајно напишете ги нивните заеднички карактеристики на вашата табла Clover; ова се вашите индиции. Потоа работете заедно за да се обидете да ги откриете клучните зборови на секој играч. На крајот од играта, соберете го вашиот резултат според тоа колку клучни зборови сте пронашле и запишете го во Записот на легендите. Обидете се да го победите вашиот висок резултат секој натпревар!

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.