sVcareblends Vanilla Beard oil Масло за брада sVcareblends Vanilla Beard oil Beard oil

Направено од 100% природни ладноцедени органски масла, без парабен, го хидрира влакното и го прави здраво. Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата.

30 млMade from 100% natural cold pressed organic oils, paraben free, hydrates hair and keeps it healthy. Prevents brittle hair, dandruff and dry skin. Vitamin E contained in the oil stimulates hair growth, is 100% natural and slows down skin aging.

30 ml

700 ден

Нема на залиха

Опис

Медицинските експерименти покажале дека мирисот на ванила го намалува стресот и анксиозноста, а воедно делува смирувачки. Мирисот на ванила кај многу од нас знае да повлече многу позитивни асоцијации од детството.
Направено од 100% природни ладноцедени органски масла, без парабен, го хидрира влакното и го прави здраво. Ги спречува кршливоста на влакната, првутењето и сувоста на кожата.
Витаминот Е кој го содржи маслото во себе го поттикнува растот на влакното, 100% е природен и го забавува стареењето на кожата.
Се користи за секоја должина на коса и брада. Од најкратка па до најдолга.
Ја прави брадата уредна, мека и мазна.
Да се чува на собна температура и да не се изложува на сонце.
Маслото е термолабилно.
Пред употреба да се протресе.

Medical experiments have shown that the smell of vanilla reduces stress and anxiety, and at the same time has a calming effect. The scent of vanilla in many of us can evoke many positive associations from childhood. Made from 100% natural cold pressed organic oils, paraben free, hydrates hair and keeps it healthy. Prevents brittle hair, dandruff and dry skin. Vitamin E contained in the oil stimulates hair growth, is 100% natural and slows down skin aging.

Vitamin E contained in the oil stimulates hair growth, is 100% natural and slows down skin aging. Used for any length of hair and beard. From the shortest to the longest. Makes the chin neat, soft and smooth. Store at room temperature and do not expose to the sun. The oil is thermolabile. Shake before use.

Дополнителни информации

Пакување (ml, l)

30ml

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.