Театар

Дознај:

  • како настанала театарската уметност
  • кој сè учествува во работата на претставата
  • што е тоа добра актерска игра
  • какви сè проби постојат
  • што е тоа мизансцен

Автор: Јасен Боко

Жанр: Литература за деца

250 ден

На залиха

Опис

Пробај:

  • да напишеш драмска сцена
  • да научиш да глумиш
  • да организираш аудиција
  • да направиш распоред на пробите
  • ги избереш декорот и костимите

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.