Тегови 2 x 3kg

Tегови со вкупна тежина од 6кг

  • 2x3kg
  • Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.
  • Невозможно е да пукнат или пак да се скршат.

1,190 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.