ТЕМПЛУМ Синиот зајак

Автор: Душко Радовиќ Илустрации: Александар Иванов

Поезија за деца, илустрации

500 ден

Опис

Книгата „Синиот зајак“ содржи 65 песни. Преводот е на Пандалф Вулкански, а илустрациите на Александар Иванов.

Во истата едиција, „Во пет кај вртелешките“ А. Иванов маестрално илустрираше уште две книги: „Глувци и мачки наопачки“ од Лука Паљетак (превод: П. Вулкански) и „Цветот што носи среќа“ од Михо Атанасовски.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.