TESLA Вага за Tелесна тежина

Тесла вагите за бања се дизајнирани да се вклопат во секој ентериер и создадени да обезбедат прецизни мерења – со додадени паметни опции кај одредени модели.

  • Капацитет 3 KG – 180 KG
  • Kg/lb
  • Auto shut off
  • Може да ги зачува податоците на 8 лица (возраст, големина и пол), мери БМИ/ масти/ В – масти/ вода/ мускули/ коски/ калории
  • Smart App app: OKOK International
  • Тежина(kg) 1.3kg
  • Димензии  23x300x300 mm

540 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.