ТИКВЕШ BELA VODA ЦРВЕНО ВИНО

Ова вино потекнува од подрачјето Бела Вода, кое е составено од глинени почви со мека медитеранска клима, за да понуди спој на сортите вранец и плавец, карактеристични по аромата на какао и темно шумско овошје, како и богата овошна структура.

Температура на сервирање

16°C и 18°C

0,75мл

2018 година

1,949 ден

Опис

Комбинација со храна

 месо од срна

 елен во сос од шумски плодови

 фазан или бут од дива свиња

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.