TIN OF ANCIENT BATTLES Друштвена игра

Вкупниот товар на секој калај ќе биде:

  • 3 Призматични Тајни Ретки
  • 6 Ултра ретки
  • 6 Супер ретки
  • 3 Ретки
  • 36 Заеднички

1,490 ден

Опис

Второто парче од древна легенда стои пред вас!

Калајот со антички битки од 2021 година се гради (буквално!) на основата на Тин со изгубени спомени од 2020 година, со среден дел од мистериозната фараонска таблета откриена во Египет!

(Повеќето двобојници никогаш не забележале, но калапите од 2020 година, а сега и 2021 година, имаат врежани/исцртани страни и капаци без обрач што се вклопуваат во исто ниво со лименото тело, дозволувајќи им на калапите да се наредат еден врз друг за да се изгради целиот фараонски таблета – откако ќе се склопат сите три парчиња!)

Во оваа резба се овековечени вечниот судир меѓу духовите на Темниот магионичар и синоочи белиот змеј, заедно со 3 сосема нови картички на светската премиера за да им дадат на овие чудовишта нов поттик за моќ.

Како и 2020 Tin, секој Tin of Ancient Battles од 2021 година ќе содржи 3 екстра големи мега-пакети, секој со 1 Prismatic Secret Rare, 2 Ultra Rares, 2 Super Rares, 1 Rare и 12 Commons.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.