TUC TUC & FRIENDS Детски забавен куфер TUC TUC & FRIENDS Kids fun suitcase

Оригинален и забавен куфер за момчиња и девојчиња.

Може да се користи на различни начини: да се влече, да се носи како торба на рамо, да се вози детето на него.

Компактна внатрешност со две прегради.

4 нечујни долготрајни тркала обложени со високотрајна гума, за континуирана употреба.

Предните тркала се 360° ротирачки.

Лесен, но отпорен куфер, со рачки за децата да се држат на нив.

Направен е од АБС, за момчиња и девојчиња до 8 години.

Димензии 44х28х23см

Тежина 1,7 кг

Капацитет 28,3 л

Макс. До 50 кг

 

3,690 ден

Опис

 

An original and fun suitcase for boys and girls.

It can be used in different ways: to drag, to carry as a shoulder bag, to ride the child on it.

Compact interior with two compartments.

4 silent long wheels coated with high durability tire, for continuous use.

The front wheels are 360 ​​° rotating.

Lightweight but durable suitcase with handles for children to hold on to.

Made of ABS, for boys and girls up to 8 years old.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.