TUC TUC & FRIENDS Перница за трудници TUC TUC & FRIENDS Pillow for pregnant women

Перница за трудници

  • Ергомска форма на перницата обезбедува максимално уживање во текот на бременоста
  • Легнувањето на перницата ќе ви овозможи поддршка на стомакот додека спиете и ја ублажува поструалната непријатност
  • Одмарањето на лумбалниот предел на перницата ќе ви помогне да се чуствувате поудобно кога седите на софата
  • Со завиткување на перницата околу вашето тело, истата ви ја намалува тензија и ви обозможува вие и вашето бебе да се опуштите

3,422 ден

Само 1 останати во залиха

Опис

Перница за трудници

  • Ергомска форма на перницата обезбедува максимално уживање во текот на бременоста
  • Легнувањето на перницата ќе ви овозможи поддршка на стомакот додека спиете и ја ублажува поструалната непријатност
  • Одмарањето на лумбалниот предел на перницата ќе ви помогне да се чуствувате поудобно кога седите на софата
  • Со завиткување на перницата околу вашето тело, истата ви ја намалува тензија и ви обозможува вие и вашето бебе да се опуштите

Pillow for pregnant women

The ergonomic shape of the pillow ensures maximum enjoyment during pregnancy

Lying on a pillow will support your stomach while you sleep and alleviate postural discomfort

Resting on the lumbar area of ​​the pillow will help you feel more comfortable when sitting on the sofa

By wrapping the pillow around your body, it reduces tension and allows you and your baby to relax.

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.