Unlock!: Star Wars Escape Game Друштвена игра

Отклучи! е кооперативна игра со карти инспирирана од простории за бегство, која користи едноставен систем што ви овозможува да пребарувате сцени, да комбинирате предмети и да решавате гатанки. Играј Отклучи! да започне одлични авантури, додека седи на маса користејќи само картички и придружна апликација што може да обезбеди насоки, кодови за проверка, преостанато време за следење итн.

Star Wars Escape Game го користи Отклучи систем на игри за да ви испрати три нови авантури полни со бродови  и акција!

2,490 ден

Опис

  • Број на играчи: 1-6
  • Времетраење:  60-90 мин
  • Вoзраст: 10+
  • Издавач: Space Cowboys

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.