Uno Deluxe Card Game

  • Броj на играчи: 2-10
  • Времетраење: 30 мин
  • Возраст: 6+
  • Издавач: Mattel
  • Играта е неанглиско издание, но содржи правила на англиски јазик (додаток).
  • Играта е јазично независна (картите и сите компоненти не содржат текст).

890 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.