XIAOMI Mesh System AX3000 1pac WI-FI 6 Рутер

Xiaomi Mesh System AX3000 (1 пакет)

  • Wi-Fi 6 рутер,
  • Конфигуриран за WiFi Mesh мрежа,
  • 3x LAN GB,
  • 1x WAN GB,
  • Брзина до 2974 Mbps – 574 Mbps (2,4GHz) + 2402 Mbps (5GHz), интегрирани антени,
  • Пропусен опсег 2×2 160 MHz,
  • Поддршка за Mi Mesh – до 10 рутери WiFI 6 од Xiaomi може да се поврзат во еден дом за идеална покриеност на целата куќа.

4,419 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.