XIAOMI Smart Pen Паметно пенкало

Паметното пенкало Xiaomi е лесно и удобно за држење со витко тело.

 • Двојни копчиња
  Примарно копче Секундарно копче
 • Бидете креативни, користењето на паметното пенкало Xiaomi го дава чуството исто  како традиционалното пенкало.
 • Целосно наполнете го паметното пенкало Xiaomi за 18 минути.
  Едно полнење е доволно за осум часа непрекинато користење.
  Слаба батерија? Не паничете! Само едно полнење од 60 секунди е доволно за 20 минути користење.

6,084 ден

Опис

 • Должина на пенкало
  152 мм
 • Стапка на земање примероци
  240 Hz
 • Двојни копчиња
  Примарно копче Секундарно копче

– (Примарно копче – држете за да допрете за Swift Notes Притиснете и задржете го Примарното копче, а потоа допрете го екранот за Белешки.)
– (Секундарно копче – држете за да допрете за слика од екранот Притиснете и задржете го Секундарното копче, а потоа допрете го екранот за да направите целосна/делумна слика од екранот.)

 • Тежина
  12,2 g
 • Чувствителност на притисок
  4096-ниво
 • Совет за пенкало
  TPE заменлив мек врв за пенкало
  Содржина на пакетот
 • Xiaomi Smart Pen Pen TipQuick Start Guide Гарантна картичка

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.