ЧУДНА ШУМА Лисиче

Only in Macedonian language.

Од Едвард ван де Вендел и Марије Толман

Лисичето сонува. Сонува за времето кога беше мало како јаболче.

За првиот пат кога излезе надвор од дувлото, со своите сестри и браќа.

Тоа ги сонува големиот елен и момчето.

И на крајот, сонува за она што се случи кога ги бркаше виолетовите пеперутки…

 

  • Формат: А4
  • Повез: тврд
  • Број на страници: 88
  • ИСБН: 978-608-4938-04-0

 

700 ден

Additional information

Weight0.03 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.