Мојата сметка

Доколку сакате да извршите купување на нашата веб страница имате опција да се регистрирате како корисник.

Процесот на регистрација е многу едноставен и потребно е да ги внесете само Вашите лични податоци. Со цел да ја започнете регистрацијата, внесете ги Вашите податоци во соодветните полиња во „Регистрација“.

Откако ќе ги внесете сите податоци кликнете на РЕГИСТРАЦИЈА и на вашиот емаил ќе ви пристигне линк кој е потребно да го кликнете, со што вашата регистрација ќе биде завршена и ќе може да продолжите со купувањето.

Доколку сте веќе регистрирани, одете на „Најави се“. Доколку не сакате да се регистрирате, продолжете без регистрација.

Најави се

Регистрација

Вашите лични податоци ќе бидат искористени за поддршка и подобрување на вашето корисничко искуство на сајтот, за менаџирање на вашата сметка и други услуги објаснети во нашата полиса за приватност.