#new.arrivals


Блог

Здраво на сите,

Поради ситуацијата, се соочуваме со зголемен број на нарачки и се извинуваме доколку одредени производи ги немаме на залиха. Исто така, со оглед на зголемувањето на побарувачката и бројот на нарачките, доставата може да доцни. Доколку нарачката е за подарок за роденден, истата треба да биде нарачана ден порано.

Благодариме на разбирањето.

Биди дел од нашата e-mail листа