Кариера

Дали имаш страст кон модерното и корисното? Дали си комуникативен/на и организиран/на како личност? Дали си општествено одговорен/на кон околината во која живееш? Сакаш да работиш во супер тим?

Митра е правиот избор за тебе

Твојата работа ќе биде директна комуникација со постојни и идни Митра партнери и клиенти преку преземање и достава на производи, до адреса по нарaчка.

Го очекуваме твоето резиме (CV) на [email protected]

Услови:

  • Завршено средно образование/факултет
  • Со/без претходно работно искуство
  • Возачка дозвола Б – категорија
  • Познавање на територија на град Скопје

Твоите лични податоци содржани во твоето резиме (CV) што се праќаат при конкурирањето се чуваат 3 месеци согласно Законот за лични податоци ,членовите 9 и 16. Доколку сакате вашите лични податоци порано од предвидениот рок, ве молиме контактирај те не на [email protected]

Митра тим