Испорака

Доставата на производите за во Скопје се врши во рок од 24 – 48 часа во работни денови, а за низ Македонија 3 до 5 дена исто во работни денови. Имаме неколку  производи под кои стои определен рок за испорака .

Доставата е бесплатна ако нарачката изнесува над 1500,00 МКД.  За следниве населби : Карпош, Влае, Хром, Г. Петров, Водно, Дебар маало, Центар, Црниче, Аеродром, Лисиче, Злокуќани, Автокоманда, Бутел, Чаир, Кисела Вода, Нерези.

Доколку нарачката е помала од 1500,00 МКД, се наплаќа  надомест за достава во износ од 100,00 МКД .

Доставата на производите за во Скопје се врши во рок од 24 – 48 часа од моментот на нарачката, а за низ Македонија 3 до 5 дена .

Доставата е бесплатна ако нарачката изнесува над 1500,00 МКД. За следниве населби : Карпош, Влае, Хром, Г. Петров, Водно, Дебар маало, Центар, Црниче, Аеродром, Лисиче, Злокуќани, Автокоманда, Бутел, Чаир, Кисела Вода, Нерези.

Доколку нарачката е помала од 1500,00 МКД, се наплаќа  надомест за достава во износ од 100,00 МКД.

За останатите градови доставата се наплаќа надомест за достава во износ од 150,00 МКД.