Подготви се за матурски со овие идеи за подароци!

Се наближува денот на матурските забави и ние сакаме да ти помогнеме да го пронајдеш совршениот подарок за млади и успешни матуранти во твојот живот. Сподели ја радостта на моментот и веднаш приготви се да ги изненадиш со нашиот избор на подароци.

Еве неколку идеи за подароци кои ќе го разубават нивниот ден :

ПОДАРОЦИ ЗА НЕА

 

ОДБЕРИ ЗА НЕА

ПОДАРОЦИ ЗА НЕГО

ОДБЕРИ ЗА НЕГО

НАКИТ REBECCA – Парче накит е класичен подарок за матура кој секогаш се цени. Можете да изберете ѓердан, нараквица или обетки.

 

XIAOMI Смарт часовник, слушалки..

ОДБЕРИ REBECCA

ОДБЕРИ XIAOMI

Можеш да вклучиш шише од нивното омилено вино или друг алкохол и други мали подароци кои ќе ги избереш.

ОДБЕРИ ЖЕСТОК АЛКОХОЛ

ОДБЕРИ ВИНО

Букет цвеќе и балон – Цвеќињата се традиционален подарок за матурска забава што може да ја разубави секоја пригода. Можеш да избереш од нашите букети и балони.

 

ОДБЕРИ ЦВЕЌЕ И БАЛОН

Без разлика за каков производ ќе се одлучиш, се надеваме дека овие идеи за подароци те инспирираа да го најдеш совршениот подарок за матурска.