CLEMENTONI Музичка ноќна Лампа Good Night Lamp

  • Ноќна Ламба со лик на прекрасно вилено коњче со нежно пулсирачко светло која креира пријатно чувсвтво за бебето.
  • Премиум дизајн и одлични функционалности кои ќе му помогнат на бебето полесно да заспие.
  • Внимателно избрани светлосни и звучни ефекти кои ќе станат дел од секојдневната рутина на заспивање. Штом се запалат светлата и музиката бебето ќе препознае дека е време за спиење.
  • Придушеното светло на лампата создава пријатна атмосфера за бебето и воедно им овозможува на родителите можност да го набљудуваат бебето.
  • Внимателно избрани мелоди (Брамс, Моцарт, Бетовен) и звуци на природа во функција на смирување и воведување на бебето во пријатен и непречен сон.
  • Лампата се состои од 5 светлечки дела кои се гасат едно по едно во период од 5 минути на секоја минута – тело, крилја, глава ….
  • Дизајнирано да се стави на ограда од креветче или да се постави на рамна површина.

1,390 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.