Clementoni Science and Play Електро Лабараторија “Electronic Lab” (8+год.)

  • Сет кој ќе ви овозможи забавно патешествие низ светот на електричната енергија, лабараторија со помош на која може да создадете различни струјни кола.
  • Низ играа децата ќе се запознаат и ќе стекнат пред знање за електричната енергија и начинот на функционирање на струјното коло.
  • Игра која сериозно допринесува за развој на креативноста и интелигенцијата на децата преку креирање на најразлични функционални струјни кола.
  • За полесно креирање ќе допринесат 18 струјни елементи-модулуи со чие вградување во приложената табла се добиваат различни модели на струјни кола.
  • Произведено во Италија согласно највисоките сдандарди за безбедност и квалитет

2,990 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.