CLEMENTONI Science and Play Gardening Kit Мојата Градина

  • Игра која им овозможува на децата да се запознаат со органското производство на храна, и да ја осознаат потребата од чиста и здрава животна средина.
  • Сетот содржи; дрвена гајба, алат за градинарство, био-разградиви садови за садење и семиња на зеленчук.
  • Со детално упатство во кое се опишани тајните на градинарството.
  • Произведено во Италија.
  • Димензии – 34 x 28 x 8,3 цм

1,490 ден

Рецензии

Сѐ уште нема препораки за овој производ.

Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.